Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Lluís Carreras: "Em va agradar quan Xavi va dir que per guanyar el Madrid el Barça ha d'aplicar el seu model de joc"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona contra Osasuna i la prèvia del Clàssic a la final de la Supercopa d'Espanya

Lluís Carreras: "Em va agradar quan Xavi va dir que per guanyar el Madrid el Barça ha d'aplicar el seu model de joc"

Lluís Carreras: "Em va agradar quan Xavi va dir que per guanyar el Madrid el Barça ha d'aplicar el seu model de joc"

17:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705062547827/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona ha guanyat a Osasuna (2-0) amb gols de Lewandowski i Lamine Yamal, i els de Xavi Hernández ja són a la final de la Supercopa d'Espanya, que es disputarà aquest mateix diumenge a Riad. I serà un Clàssic, contra el Real Madrid, després que els blancs eliminessin a l'Atlético de Madrid (5-3) a l'altra semifinal de la competició. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot amb Lluís Carreras.

"Hi ha moltes coses que serviran per crèixer", ha destacat Carreras als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat: "després del gol de Lewandowski, el Barça va gestionar el partit amb control de la pilota, i aquest gol és una pressió alta de Christensen, que surt a robar la pilota per després fer una passada a Gündogan, que és el millor jugador entre línies que té l'equip".

Lluís Carreras, ha deixat clar al 'Què t'hi Jugues!' que, el que més li va agradar ahir, va ser unes paraules de Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, després del partit. "El que més em va agradar va ser el que va dir Xavi a la roda de premsa, quan li van preguntar què ha de fer el Barça per guanyar el Madrid i ell va dir: aplicar la nostra metodologia i el nostre model de joc. Allà vaig dir: ara sí que hem guanyat. És el primer cop en dos anys i mig que l'escolto dir això", ha reflexionat Carreras a SER Catalunya.

I com veu la final de diumenge contra el Madrid? "Jo soc optimista", ha afirmat Carreras, qui ha detallat: "quan hi ha un Clàssic, no té res a veure com arriba un equip, les baixes que té... és un partit diferent, és el partit, i l'equip que arriba amb més urgència sol guanyar. Dit això, sabem què representa el Madrid i el moment de forma d'alguns jugadors, però estic esperançat i tinc ganes de veure créixer el Barça. No només pel fet de guanyar, si no perquè crec que l'equip pot anar cap amunt".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00