Directo

LEY DE AMNISTÍA El Senado debate la ley de amnistía antes del veto del PP: "Es un acto de profunda corrupción política"

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Xavi té gran part de responsabilitat, però no tota, els futbolistes també en tenen"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la desfeta del FC Barcelona a la Supercopa contra el Real Madrid amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia

"Xavi té gran part de responsabilitat, però no tota, els futbolistes també en tenen"

"Xavi té gran part de responsabilitat, però no tota, els futbolistes també en tenen"

26:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705323100180/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona ha encaixat una derrota molt dura contra el Real Madrid a la Supercopa d'Espanya. Golejada 4-1 dels blancs, amb un hat-trick de Vinicius, un gol de Rodrigo i un gol de Lewandowski pels blaugrana. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat aquesta desfeta dels de Xavi Hernández i la situació complicada del Barça amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia.

"S'està posant la cosa molt complicada", ha afirmat Jofre Mateu, qui ha afegit: "està havent-hi un paraigua que és Xavi Hernández. Si no hi hagués aquest paraigua s'estaria cremant tot. Fins ara amb Xavi es vol tenir una cura perquè vol jugar-se a una cosa, però la sensació d'ahir de l'equip és bastant preocupant".

En aquest mateix sentit, Àlex Delmàs ha destacat que "és una situació molt complicada a molts nivells, a la gespa i a nivell d'entitat", i sobre el partit d'ahir, ha analitzat: "la final d'ahir dura deu minuts per un tema sorprenentment negatiu, que és com defenses la profunditat. És impossible defensar-la pitjor de com ho fas. Hi ha una errada de plantejament, de jugadors... diga-ho com vulguis".

Encara sobre la situació del Barça, Àlex Delmàs ha afirmat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que el Barça "és un equip que defensivament té molts problemes, ofensivament també i sorprèn l'immobilisme de Xavi. Des de la gespa no hi ha reacció i des de fora tampoc". Tot i això, Delmàs ha sentenciat deixant clar que, per ell, "Xavi té gran part de responsabilitat, però no tota, crec que els futbolistes també en tenen".

Finalment, amb el trident també hem parlat d'una de les polèmiques del partit, el penal que l'àrbitre va xiular d'Araujo sobre Vinicius. "Per mi era penal clar, el toca a baix", ha afirmat Jofre Mateu als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, igual que Juliana Garcia: "per a mi és penal. És innocent, però hi ha penal". I sobre aquesta polèmica, Àlex Delmàs ha sentenciat: "jo no l'hagués xiulat, però ens fem trampes si ens fixem en això".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00