Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Em sembla miserable i de competició adulterada l'horari del Barça-Getafe"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del FC Barcelona-Getafe amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Em sembla miserable i de competició adulterada l'horari del Barça-Getafe"

"Em sembla miserable i de competició adulterada l'horari del Barça-Getafe"

20:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708692695699/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Després d'empatar al camp del Nàpols (1-1) al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions League, el FC Barcelona té una nova cita demà. Serà en partit de Lliga contra el Getafe a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Abans que arrenqui aquesta nova jornada del campionat de Lliga els de Xavi Hernández són tercers a la classificació, a vuit punts del Real Madrid, que és el líder, i a dos del Girona, que jugarà dilluns a Montilivi contra el Rayo Vallecano. Per tant, si el conjunt blaugrana guanya demà contra el Getafe serà, momentàniament, segon a la Lliga. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat blaugrana, amb la prèvia d'aquest partit i la ressaca que encara cueja de la Champions League amb els periodistes Joan Poquí, de Mundo Deportivo, i Ivan San Antonio, de l'Sport.

"Em sembla de miserables l'horari que li han posat al Barça", ha començat Joan Poquí als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "cap dels dos equips tenen partit la setmana vinent i el Barça ha jugat dimecres a les nou de la nit a Nàpols i ha arribat a Barcelona la matinada de dijous. Em sembla miserable i de competició adulterada posar aquest partit dissabte a un quart de cinc de la tarda. No hi ha cap motiu, li han posat perquè els hi ha donat la gana".

Encara sobre el partit de demà contra el Getafe a Montjuïc, Joan Poquí ha analitzat: "espero un Barça que sortirà a dominar el partit, però que probablement arribi amb les forces justes. Espero un Getafe que farà moltes faltes". Per altra banda, Ivan San Antonio ha destacat que demà "sortiria a jugar amb el millor 11 possible perquè s'ha de guanyar" i ha afirmat: "jo posaria a Cubarsí abans que a Íñigo Martínez, perquè tot i l'edat em genera més seguretat". I Joan Poquí, sobre el possible 11 de demà ha afirmat: "jo crec que has de fer canvis. A la defensa posaria a CUbarsí, veig a Araujo molt cansat i faria descansar a Frenkie De Jong. Posaria a Fermín, que no sé perquè no juga".

Amb Joan Poquí i San Antonio també hem parlat de la ressaca que encara dura de l'empat del FC Barcelona al camp del Nàpols (1-1) a l'anada dels vuitens de final de la Champions. "No és per tirar coets. El Barça va estar a estones bé, però va ser frustrant no guanyar el partit. Hi ha estones que el Barça baixa de revolucions i competitivitat i hi ha moments que fa un pas enrere", ha analitzat Poquí, mentre que San Antonio ha destacat: "tinc sensacions contradictòries. Van sortir com a motos i amb una mentalitat i una fam que no havia vist aquesta temporada. T'has de quedar amb què el Barça és capaç d'entrar així al partit. És possible passar l'eliminatòria, s'ha de passar de fet. Esperem no pagar car les errades de l'altre dia".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00