Fútbol

Míchel Sánchez: "Millor si aconseguim entrar en una Champions més cara, estaré molt orgullós"

Viktor Tsyganov té molt complicat poder jugar al Civitas, on segur que no hi serà, per sanció, Ivan Martín

ESPORTS 11/04 AQUI GIRONA

ESPORTS 11/04 AQUI GIRONA

15:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712844461215/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Atlético de Madrid: “El partit és molt complicat, és el millor equip a casa de LaLiga. Ahir va fer un partidàs a la Champions. Serà difícil, però penso que som un equip que juga bé, fa les coses molt bé i tenim la sensació que podem fer un partidàs al Metropolità i guanyar”.

Una victòria els donaria la classificació matemàtica per a Europa: “És una realitat del gran projecte del Girona Futbol Club. Estic en aquest projecte i per mi és una cosa espectacular. És una realitat ja i ara el somni és anar a jugar la Champions. Espero aconseguir-ho al final de temporada. És veritat que vaig arribar fa tres anys i ser a Europa l'any vinent és una gesta increïble per a nosaltres. Parla de com fa de bé les coses el club. Hem de continuar de la mateixa manera”.

Vuit jornades per al final de Lliga i lluita de tu a tu amb el Reial Madrid, Barcelona, Atlètic... “Per a la Champions sí que són rivals directes, però per guanyar la Lliga no. Per guanyar la Lliga, la rivalitat és entre el Barça, el Madrid i l'Atlètic. La resta dels equips hem de lluitar per altres coses. Estem en una lluita que ningú no esperava i, per mèrits propis, és la Champions”.

El partit de Champions pot afectar l'Atlético? “Vaig veure el partit d'ahir i l'Atlètic va jugar molt bé, estan acostumats a competir cada tres dies i té una plantilla molt top. Nosaltres hem fet una possible alineació del rival i pot canviar els tres centrals. Savic va jugar una mica, té Reinildo també i no sé si arribarà Hermoso o no. També hi ha Paulista, tots centrals Top. L'Atlètic té jugadors per fer una gran alineació per dissabte. Però també penso que nosaltres som un equipàs i la nostra millor vessant no és fàcil de contrarestar per a ningú. Tinc confiança que nosaltres podem fer un gran partit”.

Athletic de Bilbao, cinquè: “Enhorabona a l'Athletic per la Copa, s'ho mereixen. Està fent una gran temporada i veurem si al cap estan per lluitar per Champions o no. Jo penso que sí. Tenen un entrenador que és capaç de canviar el xip del jugador ràpid. Però ara estem per sobre i volem continuar de la mateixa manera. Això passa per guanyar molts partits i ser capaços, en aquests vuit partits, de ser nosaltres mateixos”.

Punts que es necessitaran per a la classificació per a la Champions: “Basant-me en les dades vaig dir que potser amb 71-72 ho tindríem, però pot ser que em quedi curt. Mala sort perquè si lluites pel descens en necessites 43 i ara sembla que amb 33 valen. I ara que lluitem per la Champions ho posaran més complicat. És un repte molt bonic per davant i és millor que siguem capaços d'estar en una Champions cara i no barata, això em fa tenir més motius per continuar lluitant per ella. Amb tres/quatre partits podrem ser a Champions, però veurem jornada a jornada”.

Simeone i el gen competitiu: “L'exigència que té Cholo és de cada partit. Va posar el lema de partit a partit i ho té molt clar. No crec que l'equip que jugui contra nosaltres pensi dimarts. M'espero la millor versió de l'Atlètic. A la primera mitja hora, contra el Dortmund, va ser un autèntic vendaval. Cal contrarestar-ho i espero la nostra millor versió”.

David López i Yángel Herrera: “Li ha vingut molt bé l'aturada. Ha vingut bé a gent que necessitava ritme, com ell i Yangel Herrera. Tot i que a mi no m'agradava. David López està perfectament, és un jugador molt important per a nosaltres i en la millor versió encara més. En duels, és un jugador Top. Té arribada a la porteria rival. És un jugador que en defensa guanya moltes pilotes i en el joc aeri és molt Top. És un jugador capaç de guanyar segones jugades i donar continuïtat al joc. És un jugador molt Top per a nosaltres i quan ha estat bé, ha jugat sempre. En el nostre cas, és diferencial i necessitem tots els partits al cent per cent. Penso que arribarà bé al partit”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00