Fútbol

La pitjor cara del Girona lluny de Montilivi

Els de Míchel encadenen cinc derrotes consecutives a domicili, la pitjor ratxa de l'equip a Primera Divisió, però manté la distància amb el cinquè

Esports 16/04 aqui girona

Esports 16/04 aqui girona

18:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713276368890/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona ha tornat avui a la feina per a preparar el partit contra el Cádiz d'aquest dissabte a Montilivi on els de Míchel poder fer un nou pas endavant en la lluita per tenir una plaça de Champions la temporada que ve, una plaça que ha d'assegurar a casa, perquè fora tot el que era perfecte fins fa dos mesos s'ha convertit en una ratxa nefasta que el situa com el pitjor de la Lliga en les últimes cinc jornades.

Els registres del Girona com a visitant eren totalment immaculats fins a la visita dels de Míchel al Bernabéu. Més enllà de l'empat de la primera jornada al Reale Arena (1-1), l'equip de Míchel només havia concedit dos empats, el de la jornada 18 al camp del Betis (1-1) en tota la primera volta. En iniciar la segona l'empat a Almeria (0-0) va ser el primer indicatiu de què la cosa s'estava complicant, però després de guanyar a Balaídos els següents cinc partits del Girona com a visitant s'han comptat per derrotes. La primera va ser al Bernabéu 4-0 i de manera consecutiva 3-2 a la Catedral, 1-0 a Mallorca, 1-0 a Getafe i 3-1 al Civitas Metropolitano, una ratxa molt dolenta que només han igualat ALMERIA I GRANADA, els dos pitjors equips de la Primera Divisió, més enllà d'aquests dos i el Girona cap equip ha estat cinc desplaçaments consecutius perdent lluny de casa.

De fet, aquesta és la pitjor ratxa del Girona a domicili a Primera Divisió, només igualada, també amb cinc derrotes, per les cinc que va encadenar a la temporada 2018-2019, l'any que va acabar baixant a Segona Divisió amb Eusebio a la banqueta.

Malgrat això els números continuen sent molt i molt bons...

Si perquè el GIRONA continua, tot i aquesta dinàmica de cinc partits perduts, com el tercer visitant amb més puntuació de la categoria, només per darrera de Madrid i Barça. Els de Michel han sumat 27 punts en 16 desplaçaments amb vuit victòries, tres empats i cinc derrotes. El Madrid n'ha sumat 37 i el Barça 33. La Real n'ha sumat 26 i per trobar el cinquè que és l'Athletic ja són només 20.

Uns números que no han afectat massa el coixí que va guanyar-se l'equip amb una primera volta de matrícula d'honor...

El Girona manté un marge de com a mínim SET punts des de la jornada 10, però els números de l'equip han baixat considerablement en aquesta segona volta, però, tot i això, el marge no ho ha fet perquè després de l'empat del Villarreal a San Mamés la distància es va situar en VUIT punts, la mateixa que hi havia a la jornada vint.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00