Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les notes de la derrota del Barça contra el PSG a la Champions (1-4)

Lluís Flaquer posa notes a la derrota del FC Barcelona a Montjuïc contra el PSG, que elimina al conjunt blaugrana de la Champions League

Les notes de la derrota del Barça contra el PSG a la Champions (1-4)

Les notes de la derrota del Barça contra el PSG a la Champions (1-4)

02:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713355554566/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La derrota del FC Barcelona contra el PSG a l'Estadi Olímpic Lluís Companya (1-4) ha eliminat al conjunt blaugrana de la Champions League. L'expulsió de Ronald Araújo al minut 29 ha marcat una eliminatòria que al final s'ha decantat pel conjunt francès. Ara els de Xavi Hernández intentaran lluitar a la Lliga i per això diumenge tenen un partit clau: el Clàssic contra el Real Madrid al Santiago Bernabéu. Avui al 'Què t'hi Jugues!' Lluís Flaquer ha posat notes a aquesta derrota dura del FC Barcelona a la Champions.

Excel·lent: els dos cracks del futur

"Lamine Yamal i Pau Cubarsí són el llegat de Xavi, i són també el consol i l'esperança un cop eliminats pel PSG. La forma com han competit les eliminatòries de Champions sent menors d’edat són motiu d’orgull per La Masia, i permeten mirar amb optimisme el futur. En un context de crisi econòmica i de fitxatges impossibles, el planter et dona un líder en defensa i un crack al davant. Lluny de fer-se petits, rivals de pes com el PSG d'Mbappé ens ha fet veure tot el seu potencial. Abatuts com estem pel present, donem-nos temps per prendre consciència del tresor que és pensar en un demà al voltant de Lamines, Cubarsís, Gavis, Pedris o Baldes".

Notable: la personalitat a Europa

"Avui no és consol, però amb perspectiva valorarem com un gran aprenentatge el viscut pel Barça en aquestes eliminatòries. Es va passar amb claredat per damunt del Nàpols. I en igualtat de condicions, s’estava dos gols per davant del PSG. Ens ho diuen fa dos mesos i no ho ens ho creiem. No va ser el Barça més pur en ADN, concedint la possessió i esperant al darrere, però tant a París com ahir es va mostrar un caràcter i una personalitat com feia temps que no vèiem. Confiem que sigui el punt de partida d’un Barça creixent".

Progressa adequadament: trobar el relleu de Xavi

"Eliminats de la Champions i compromesa la Lliga, passi el que passi al Clàssic de diumenge, cal treballar ja en decidir el nou entrenador. Si hi ha opcions que Xavi es quedi, i el club considera que és l’home indicat, que es decideixi ja. Si, com sembla, la decisió passa per l’adéu de Xavi, cal perfilar ja qui ha de ser el seu substitut. Prou marejar la perdiu i més dissenyar un pla. Cal decidir renovacions, traspassos i reforços, i això cal fer-ho amb la complicitat del nou entrenador. Ah, tot i que sembla complicat per culpa de l’economia, és fonamental que el nou entrenador sigui triat per convenciment, no per necessitat".

Suspens: les males formes de Xavi

"Sí, té raó que la vermella a Araújo és discutible perquè la falta és més que dubtosa. De la mateixa forma que li compro que els darrers temps, a Europa, les decisions arbitrals han sortit creu. Però no tot es pot justificar en el xiulet. L’expulsió d’Araújo condiciona, és clar. Però també ho fa l’excés de revolucions de l’uruguaià, concedir un gol a la sortida d’un córner o regalar un penal com va fer Cancelo. L'argument arbitral no pot ser l’única explicació. Ah, i completament fora de lloc la vermella al tècnic, abandonant l’equip quan els jugadors més necessitaven del seu entrenador. En les formes, les queixes i en la seva relació amb els àrbitres, Xavi flirteja més amb l’ADN Mourinho que no pas amb el blaugrana".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00