Fútbol

El Girona fa realitat el somni de la Champions

L'equip de Míchel arriba als 71 punts després de guanyar 0-2 a Las Palmas

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, 27/04/2024.- El defensa del Girona David López y el delantero de la Unión Deportiva Las Palmas Sandro Ramírez, durante el partido de la jornada 33 de LaLiga EA Sports este sábado en el estadio de Gran Canaria .- EFE/ Quique Curbelo / quique curbelo EFE

La temporada històrica que ha fet l'equip de Míchel ha permès als gironins guanyar fins i tot sense brillar, el que han fet avui a Gran Canària per guanyar 0-2 a Las Palmas amb gols de David López i Artem Dovbyk. Els blanc-i-vermells sumen 71 punts, es col·loquen un punt per davant del Barça i podrien ser matemàticament equip de Champions la setmana que ve a Montilivi.

El Girona ha tardat molt a trobar-se còmode sobre la gespa de l'estadi de Gran Canària. Els homes de Míchel han tornat a mostrar la seva pitjor cara, o com a mínim una molt llunyana a la seva millor versió. I hauria pogut veure's perdent molt aviat per un penal, més que justet, que l'àrbitre ha xiulat a David López sobre Alberto Moleiro. Gazzaniga ha salvat el primer del partit amb la cara, evitant que Sandro marqués el primer des dels onze metres. Las Palmas, que arribava al duel després de cinc derrotes consecutives i de no haver vist porteria en quatre dels últims cinc partits, s'ha vist afectat per l'error i, malgrat que els de Míchel no han trobat la manera d'incomodar a la porteria rival, ni tan sols de poder generar alguna bona acció, s'han trobat amb un penal a favor per una agafada a Èric Garcia a la sortida d'un córner. Dovbyk, el pitxitxi de la lliga, ha errat el seu llançament, però David López ha estat el més intel·ligent i ha arribat el primer al rebuig i ha marcat el 0-1.

A la segona meitat la tònica del partit ha estat molt similar, i Jorge Figueroa Vázquez ha tornat a marcat a assenyalar penal per una falta de Mika Mármol sobre Yan Couto, que havia fet una jugada espectacular. Dovbyk, que ha assumit la responsabilitat de nou, no ha fallat a la seva cita amb el gol en el segon intent i ha marcat el 0-2 que acabaria sent definitiu. Las Palmas en prou feines ha estat capaç d'intimidar en cap moment la porteria de Gazzaniga, només en un intent de Moleiro, que ha impactat amb el travesser després d'un gran xut fora l'àrea.

Fitxa tècnica:

Las Palmas: Álvaro Vallés; Álex Suarez (Munir, min.63), Saúl Coco, Mika Mármol, Sinkgraven (S.Cardona, min.63); Perrone (Fábio Perrone, min.78), Javi Muñoz (Benito Ramírez, min., Kirian Rodríguez; Alberto Moleiro, Marvin Park; i Sandro Ramírez (Marc Cardona, min.63).

Girona: Gazzaniga; Èric Garcia, David López, Blind, Miguel Gutiérrez; Aleix Garcia, Yángel Herrera (Arnau Martínez, min.89), Ivan Martín (Solís, min.89); Yan Couto (Tsygankov, min.70), Sávio (Pablo Torre, min.80); i Dovbyk (Portu, min.70).

Gols: 0-1, min.26: David López, 0-2, min.57: Dovbyk (P).

Àrbitre: Jorge Figueroa Vázquez (comitè andalús). Ha amonestat als locals Kirian (39'), Mika Marmol (45') i als visitants Dovbyk (37'), Sávio (39') i Yan Couto (69').

Estadi: Estadio de Gran Canària. Partit corresponent a la trenta tresena jornada de Lliga disputat davant XX espectadors.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00