Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Hugo Mas presentarà el seu nou treball ‘Valls’ el 3 de maig a Alcoi

El cantautor ha musicat diferents poemes de Joan Valls i els tocarà en directe junt a Bron al concert programat a l’IVAM CADA

Tragaluz-Hugo Mas presenta a Alcoi 'Valls', el disc amb poemes de Joan Valls musicats

Tragaluz-Hugo Mas presenta a Alcoi 'Valls', el disc amb poemes de Joan Valls musicats

10:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714135809986/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hugo Mas presenta el seu nou treball musical a Alcoi. El proper divendres, 3 de maig, el cantautor alcoià interpretarà els temes de Valls junt al trio de jazz Bron integrat per Vicent Colonques al piano, Tico Porcar a la bateria i Matt Baker al contrabaix. El públic escoltarà els temes que són poemes de Joan Valls musicats per Mas. Serà al concert que s’iniciarà a les 20 hores a l’IVAM CADA Alcioi i les entrades estan a la venda en TicketAlcoi.

En Tragaluz, el suplement cultural de Ràdio Alcoi, ha estat Hugo Mas per donar-nos un tast del que serà l’actuació que està emmarcada en el cicle de Corrents Continus.

Foto Susana Galbis

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00